Horner neemt Verstappen in bescherming na felle kritiek: “Hij heeft niet het hele plaatje”

Red Bull-teambaas Christian Horner neemt Max Verstappen in bescherming na zijn kritiek over de boordradio tijdens de GP van Spanje.


Max Verstappen uitte tijdens de GP van Spanje kritiek op het team. Volgens Verstappen moest Red Bull zich focussen op haar eigen race in plaats van naar Hamilton en Mercedes te kijken. Red Bull-teambaas Christian Horner neemt Verstappen alvast niets kwalijk.

“Dit was echt het hoogst haalbare vandaag,” zei Horner tegenover ‘Sky Sports’. Max haalt eruit wat erin zit. Mercedes had vandaag een snellere wagen, we zijn tevreden met wat Max vandaag deed.”

Verstappen uitte over de boordradio felle kritiek over de strategie maar Christian Horner neemt Verstappen in bescherming.

“Hij heeft niet het hele plaatje zoals onze strategen dat hebben. Hij is uiteraard ambitieus en wil pushen. Je hoort dat zijn engineer erg duidelijk naar hem is en dat is ook zijn taak,” aldus Horner.

“We wilden hem niet in verkeer hebben, anders hadden we problemen met de banden gekregen,” geeft Horner een verklaring voor de door Red Bull gehanteerde strategie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print