HRT boekt vooruitgang

Ondanks het feit dat geen van beide rijders de finishvlag zagen, kunnen we toch spreken van een vooruitgang bij HRT. Bruno Senna versloeg zelfs Lucas di Grassi in een rechtstreeks duel.
Senna kwam in de 47ste ronde in de pits met een benzinetoevoer-probleem, na een knappe race. Chandhok kwam vijf ronden voor het einde ook binnen met een gelijkaardig probleem. De Indiër werd nog wel als twintigste geklasseerd, op zes ronden van Hamilton.

“Het is frustrerend dat we niet hoger zijn geklasseerd”, zegt Chandhok. “In het begin had ik moeite om Senna en de Virgins bij te houden, maar na de overstap op de zachte banden hervond ik mijn tempo. Helaas haalde ik de eindstreep net niet.”

Bruno Senna reed een geweldige race, en kon zijn kunstje van gisteren nog eens herhalen. In de race ging hij op eigen kracht de Virgin van Lucas di Grassi voorbij. Het is spijtig dat de race zo vroeg eindigde voor hem, maar hij bekijkt het van de positieve kant. “Ik kende een goede start en wist een paar plaatsen te winnen. Ik had een mooi gevecht met Lucas di Grassi en we waren sneller dan de Virgins. Hopelijk kunnen we blijven strijden om posities in de volgende races.”

image

a:1:{s:9:”file_name”;s:17:”gp_turkije_35.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}