HRT stelt teleur in thuisrace

Voor Hispania was het in Spania niet zo succesvol. Bruno Senna kon de fans niet langer dan een halve ronde plezieren en ook Karun Chandhok zag de geblokte vlag niet. Al bij al een teleurstellend resultaat voor de renstal met onze landgenoot Jacky Eeckelaert aan boord.
Karun heeft al bewezen dat hij snel is. Hij heeft zijn teamgenoot Senna al meermaals verslagen, en ook nu was hij op weg naar een goed resultaat. Alguersuari reed Chandhok aan, wat hem uiteindelijk tot een opgave dwong.

“Het is heel jammer wat er gebeurde met Jaime. Ik bleef uit zijn buurt en reed gewoon rechtdoor. Hij kwam naar links en raakte me.” Het incident zorgde ervoor dat de Indiër de pits moest opzoeken. “De voorvleugel was vervangen, maar er was toch nog teveel schade aan de ophanging, waardoor ik moest opgeven. Tot dan was mijn snelheid in orde vergeleken met de andere coureurs. Ik bleef Di Grassi zonder veel problemen voor. Het is jammer, maar dat is autosport”

image

Bruno Senna bleef een beetje onder de verwachtingen, al maakte hij wel een goede start. Hij won zelfs een aantal plaatsen bij de start, en kon een paar leuke gevechten leveren, tot hij de controle over de wagen verloor.
“Ik had een geweldige start en won een mooi aantal plaatsen. Ik lag zeventiende en had een goede kans om eindelijk te laten zien wat ik kan.”

“De auto deed iets wat ik totaal niet verwachtte”, verklaart Senna. “Helaas eindigde mijn race al in bocht 4. Ik ben teleurgesteld dat ik in de thuisrace van het team al zo snel klaar was.”

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}