Hulkenberg breekt met manager Willi Weber

Nico Hulkenberg heeft Willi Weber onlangs bedankt voor diens bewezen diensten. Weber werd ooit nog beroemd door het managen van Michael Schumacher.
Op dit ogenblik kan Nico Hulkenberg niet meer dan genoegen nemen met een functie als derde rijder bij Force India. De terugweg naar de officiële startgrid verloopt zeer moeizaam voor de jongere Duitser die afgelopen seizoen nog voor Williams racete. Daar had men hem dit seizoen misschien zelfs beter niet vervangen, maar dat laten we even in het midden. Wat wel zeker is, is dat Hulkenberg er zich ondertussen van bewust is dat hij misschien beter op gelijkaardige wijze als Sebastian Vettel kan handelen. Zonder peperdure manager dus. Bovendien zijn veel insiders het fraudezaakje van Weber in Duitsland nog lang niet vergeten.

“Beide partijen wensen momenteel een oplossing te vinden die voor iedereen aanvaardbaar is. Hulkenberg wenst vanaf nu zijn zaken zelf terug te regelen. Wel zal hij nog op de steun van adviseur Timo Gans mogen rekenen. Er zijn immers nog enkele problemen die men dient op te lossen”, zo deelde men mee op de website van Nico Hulkenberg.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print