Hulkenberg hoopt op positief resultaat in Canada

De Duitse Williams-rijder Nico Hulkenberg zal komend weekend voor het eerst over het circuit van Montreal rijden in een F1-wagen. Hulkenberg denk alvast goed voorbereid te zijn.
Als debutant in de Formule 1 kom je regelmatig aan op circuits die je totaal onbekend zijn. Kamui Kobayashi heeft bijvoorbeeld nog nooit gereden op het circuit van Montreal, zelfs niet in een simulator. Williams-rijder Nico Hulkenberg kreeg alvast wel zo’n simulator ter beschikking want hij wilde goed voorbereid richting Canada afreizen.

“Dit is mijn eerste race in Canada. Dit is niet het enige circuit dat ik voor het eerst zal moeten verkennen. We zullen het er sowieso al niet makkelijk krijgen aangezien onze wedstrijd in Turkije nogal teleurstellend was. Ik heb hard gewerkt gedurende de voorbije weken want ik wil zeker mijn steentje bijdragen. Tot vrijdag kan ik niet meer doen dan mij aan mijn trainingsschema houden. Gelukkig heeft onze renstal een goede reputatie in Montreal. Ik bracht heel wat tijd door met het team en ik gebruikte ook de simulator al om het circuit te leren kennen. Ik hoop nu echt een positieve race te beleven”, aldus Nico Hulkenberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}