Liuzzi gebruikt opnieuw oud chassis van Force India

Force India-rijder Tonio Liuzzi zal vanaf de Grote Prijs van Canada terug over het oudere chassis beschikken.
Tijdens de Grote Prijs van Spanje kwamen zowat alle teams met een verbeterde versie van hun wagen op de proppen. Bij Force India voorzag men de wagen van een nieuw chassis maar daar lijkt Tonio Liuzzi geen vruchten van te kunnen plukken.

Liuzzi zou te weinig grip vinden aan de achterzijde van zijn wagen en daarom heeft men nu besloten om hem het oude chassis terug ter beschikking te stellen. Teamgenoot Adrian Sutil wist echter wel regelmatig punten te pakken met het nieuwe chassis. Bij Force India gokt men alvast op twee paarden door beide rijders hun zin te geven.

“Mijn laatste wedstrijden waren vrij zwaar. We vonden onvoldoende grip en als rijder heb je het dan moeilijk om het vereiste tempo aan te houden. In Monaco verliep onze wedstrijd dan weer iets beter aangezien we toen al enkele problemen wisten op te lossen. Onze mensen in de fabriek wisten alvast te achterhalen dat mijn chassis fouten bezat. Men zal mij nu het chassis ter beschikking stellen waarmee ik de vier eerste races van het seizoen heb gereden”, aldus Tonio Luzzi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}