Hulkenberg werkt aan definitieve F1-comeback: “Er worden gesprekken gevoerd”

Nico Hulkenberg mocht tijdens het eerste raceweekend in Silverstone invallen voor Sergio Perez. Tot echt racen kwam het niet maar de Duitser werkt naar verluidt wel aan een definitieve F1-comeback.


“Sinds ik de sport ontdekte is de Formule 1 mijn passie, sinds ik zeven jaar oud was droomde ik ervan om aan de koningsklasse deel te nemen. Het is de absolute top in de motorsport. Hier nemen de beste teams, de beste ingenieurs en beste rijders ter wereld het tegen elkaar op,” aldus Hulkenberg volgens ‘Speedweek’ tijdens de persconferentie. “Het is geweldig om van deze sport deel te mogen uitmaken.”

Hulkenberg bevestigde bovendien dat er gesprekken gevoerd worden over een eventuele definitieve F1-comeback.

“Ik sta eerlijk gezegd in contact met verschillende mensen uit de F1 en ook enkele teambazen. We kennen elkaar uiteraard. Met sommigen heb ik gewoon een babbeltje gedaan, met anderen ging het effectief over de toekomst,” vertelde Hulkenberg.

“De gesprekken zijn zeker en vast gaande maar er is nog niets concreet. Het zal nog enkele weken duren alvorens het concreet wordt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print