BREAKING NEWS: Nico Hulkenberg vervangt opnieuw Sergio Perez

De Duister Nico Hulkenberg zal ook dit raceweekend, wanneer de 70th Anniversary GP plaatsvindt, de met het coronavirus besmette F1-piloot Sergio Perez vervangen.


Hulkenberg moest vorige week in allerlaatste instantie invallen voor Perez toen vlak voor aanvang van het raceweekend van de Britse GP bij Sergio Perez een coronabesmetting werd vastgesteld.

Normaal gesproken doet het Racing Point F1 team voor haar reserverijders beroep op de reserverijders van het Mercedes F1 team: Stoffel Vandoorne en Esteban Gutierrez.

Onze landgenoot is deze week echter in Berlijn voor de laatste races van het Formule E-kampioenschap en kan dus niet invallen. Een nog opmerkelijker probleem stelt zich bij Esteban Gutierrez. Gutierrez zijn F1-licentie is verlopen waardoor hij niet mag racen in de Formule 1, een blunder van Mercedes bij het toewijzen van haar reserverijders.

En zo moest het Racing Point F1 team plots Nico Hulkenberg opvissen die eind vorig jaar door het Renault F1 team aan de kant werd geschoven. Hulkenberg maakte een vorig raceweekend een meer dan behoorlijke indruk maar zag de race aan zijn neus voorbij gaan door technische problemen met de Racing Point F1-bolide.

Dit weekend krijgt Hulkenberg op het circuit van Silverstone dus een herkansing tijdens de 70th Anniversary GP die helemaal in het teken staat van de zeventigste verjaardag van de Formule 1.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:45:”hulkenberg_racingpoint_weekend2_headline.jpeg”;}
De Duister Nico Hulkenberg zal ook dit raceweekend, wanneer de 70th Anniversary GP plaatsvindt, de met het coronavirus besmette F1-piloot Sergio Perez vervangen.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner