“Hungaroring is zoals een kartingcircuit”

De Hungaroring kreeg in het verleden al bakken kritiek omwille van zijn layout en dat is ook dit jaar opnieuw het geval. Deze keer wordt de Hungaroring vergeleken met een kartingcircuit.
image

Vitantonio Liuzzi bereikte in Duitsland de finish niet omdat hij moest opgeven maar daar ligt de Italiaan al niet meer wakker van. Liuzzi kijkt enkel nog vooruit en is dus maar wat tevreden dat komend weekend de GP van Hongarije al plaatsvindt. Al heeft hij zo zijn eigen mening over het circuit.

“Ik hou van de Hungaroring. Het circuit lijkt meer op een kartingcircuit want het is erg smal. Ik heb ook goede herinneringen aan de Hungaroring. In 2004 kon ik er de Formule 3000 winnen. De toeschouwers zijn er ook sympathiek en fantastisch. Ze hebben ook veel passie en daarom kijk ik er erg naar uit om daar te rijden.”

Wat de prestaties betreft heeft men bij Hispania Raicng niet bepaald hoge verwachtingen. Net als alle andere races staat hen normaal gesproken een gevecht in de achterhoede te wachten, een gevecht dat ze meestal van Virgin Racing verliezen.

In onderstaande cartoon blikken ze toch met een humoristische noot vooruit naar de GP van Honagrije.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}