“Iedereen binnen Ferrari wil opnieuw winnen”

Bij Ferrari hebben ze de laatste races enkele opdoffers moeten incasseren maar volgens het Alonso is iedereen binnen het team uitermate gemotiveerd om terug te slaan.
Uit de voorbije drie races putte het team van Ferrari enkel hoop uit de derde plaats van Alonso in Canada, ook al had dat zelfs een overwinning kunnen zijn. In Valencia en Silverstone kende het team dan weer enkele tegenslagen.

Tijdens de gp van Europa verhinderde de safety car een uitstekend resultaat voor zowel Alonso als Massa en in Groot-Brittannië werd Alonso dan weer erg zwaar bestraft voor zijn inhaalmanoeuvre op Robert Kubica.

Volgens Alonso is iedereen binnen het team echter extra gemotiveerd om na deze tegenslagen eindelijk opnieuw een uitstekend resultaat neer te zetten. De Spanjaard zelf blijft alvast geloven in zijn kansen op de titel en dat tracht Alonso dan ook uit te stralen naar de rest van het team.

“De voorbije week was ik vier dagen bij het team in Maranello,” zegt Alonso in een video-interview op de website van Ferrari. “Ik voelde overal een goede atmosfeer. Al de jongens in Maranello zijn dan ook zeer gefocust op de strijd voor de titel.”

“Na deze twee slechte races zijn ze zelfs gemotiveerder dan ooit want ze voelen dat ze een goed resultaat verdienen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print