"Iedereen rijdt zelfs nu nog tegen Schumacher"

Op dit ogenblik staat enkel en alleen de Spanjaard Fernando Alonso aan de poort van de zogenaamde ‘gallerij der groten’. Bij het behalen van een derde wereldtitel evenaart hij het aantal wereldtitels van Ayrton Senna. Uiteraard is dit een droom voor elke rijder en ook Alonso wil deze gallerij maar al te graag betreden, zeker nu zijn aantal nog steeds, als hoogste van het rijdersveld, op twee staat.

Voor sommige heb je het dan bereikt en voor sommigen begint hier pas hun uitdaging in de F1, en dat is als enige aan die leiding staan met de meeste wereldtitels. Die leider heet momenteel nog Michael Schumacher, zijn aantal staat op zeven. Manuel Fangio heeft er vijf en hij is al jaren niet meer actief in de F1 dus zullen de jonge talenten erom moeten strijden.

Rubens Barrichello riep het al uit toen hij als rijder werd aangenomen bij Ferrari "de Senna-tijden komen terug". De uitdaging en de motivatie waren er, wat materiaal betreft had hij niets tekort en toch lukte het hem jammergenoeg niet.

Lewis Hamilton liet niet lang geleden alvast uitschijnen dat hij verder wil gaan dan drie titels en kennelijk geen moeite zal hebben met het aantal wereldtitels van Schumacher te evenaren. De manager van Schumacher reageerde met het simpele antwoord dat hij dan maar eens moest beginnen met er eentje te behalen. Het lijkt er dus een beetje op dat men mischien onbewust het hele seizoen tegen een Duitser rijdt die momenteel op non-actief staat.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023