“Ik behoor tot de beste piloten in de Formule 1”

Romain Grosjean vindt dat hij het voorbije seizoen bewezen heeft dat hij tot de top van de Formule 1 behoort.
image
In de Formule 1 kan het snel verkeren. De F1-carrière van Romain Grosjean is daar een mooi voorbeeld van. Vorig jaar werd hij nog al lachend de ‘crashkampioen’ genoemd en werd hij zelfs een race geschorst. Dit seizoen presteerde de Fransman een heel stuk beter en ging hij tijdens races zelfs geregeld de strijd met Vettel aan.

Grosjean vindt dat hij zichzelf bewezen heeft dit seizoen en dat hij tot de beste rijders van de Formule 1 behoort.

“Ik denk dat ik bewezen heb dat ik tot de beste rijders in de Formule 1 behoor. Dat is wat ik zelf ook vind,” aldus Grosjean tegenover ESPN. Het vroeg wat tijd en pijnlijke momenten om er te geraken maar ik ben nu trots op wat ik heb weten te presteren.”

Grosjean blikt ook terug op zijn mindere prestaties vorig jaar en uiteindelijk wist hij dit jaar een grote stap voorwaarts te zetten.

“Ik was vermoedelijk één van de meest negatieve mensen over mezelf. Ik haatte het om niet te kunnen doen waartoe ik in staat was. Het was ook niet leuk om sommige commentaren te lezen. Wat echter het ergste was, was dat ik niet tevreden was over mijn prestaties. Nu ben ik echter zeer tevreden over wat ik doe en weet te presteren. Het is ook leuk om nu de veel betere commentaren te lezen. Je moet echter vooral tevreden zijn over jezelf.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}