“Ik ga heel wat leren van Felipe Massa”

Valtteri Bottas en Felipe Massa vormen komend seizoen het rijdersduo bij Williams. De Fin verwacht alvast veel te leren van zijn nieuwe Braziliaanse teamgenoot die heel wat jaren ervaring heeft in de Formule 1.
image
Bottas en Massa konden het overduidelijk al goed met elkaar vinden tijdens de rijdersparade van de GP van Brazilië, de laatste race van het voorbije F1-seizoen. Beide piloten verwachten goed te kunnen samenwerken bij Williams. Valtteri Bottas verwacht ook veel bij te leren van zijn nieuwe teamgenoot.

“Het is moeilijk om nu al te zeggen wat ik allemaal zal bijleren van hem maar er is altijd wel iets dat je kan meenemen van andere rijders. Ofwel op het vlak van hoe je met de wagen rijdt, of hoe hij graag zijn wagen afstelt,” aldus Bottas tegenover Autosport. “Hij heeft veel gezien, komt van Ferrari, en misschien doen ze daar sommige dingen een beetje anders waardoor ik er iets van kan meenemen.”

“IK zal zeker en vast mijn ogen open houden en wanneer er iets te leren is dan zal ik het zeker en vast doen,” besluit Bottas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print