“Raikkonen belt me wanneer hij dronken is”

Eddie Irvine neemt nooit een blad voor de mond, dat wisten we al toen in de Formule 1 nog actief was als rijder en ook nu geeft hij nog steeds onverbloemd zijn mening.
Eddie Irvine betreurt immers wat er momenteel allemaal met de Formule 1 aan het gebeuren is. Zo vindt hij het een compleet ‘kl*te-idee’ dat er dubbele punten worden uitgedeeld tijdens de laatste race van het seizoen. Ook begrijpt hij niet wat Sebastian Vettel wil bereiken met zijn wereldtitels op rij bij Red Bull.

“Michael Schumacher behaalde zijn titels en besloot om naar Ferrari te gaan en opnieuw vanaf nul het team opnieuw op te bouwen. Hij heeft vier jaar moeten strijden om opnieuw wereldkampioen te worden in 2000. Dat is bewonderingswaardig,” aldus Irvine tegenover de ‘Belfast Telegraph’. “Ik begrijp echt niet wat Vettel wil bereiken. Akkoord, hij verzamelt wereldtitels maar wie interesseert dat wat?”

Zelf volgt Irvine, die ruim tien jaar geleden afscheid nam van de Formule 1 als rijder, de sport nog amper.

“Ik volg de races nog amper omdat ik zelf te veel rond mijn oren heb. Dan kijk ik liever naar Discovery Chanel,” aldus Irvine.

Ook met rijders uit de Formule 1 heeft Eddie Irvine nog amper contact. Al belt Kimi Raikkonen hem blijkbaar af en toe wel eens op.

“Kimi Raikkonen belt mij echter wel op de meest onmogelijke tijdstippen op, wanneer hij dronken is,” besloot Irvine.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}