“Ik ben fan van de agressiviteit van onze F1-piloten”

McLaren-teambaas Andreas Seidl is naar eigen zeggen fan van de agressiviteit die zijn rijders Carlos Sainz en Lando Norris op het circuit tonen.


Voor McLaren betekende het F1-seizoen 2019 de grote wederopstanding. Met een compleet nieuw rijdersduo en een wagen die eindelijk een heel stuk competitiever was slaagde McLaren erin om als vierde in het constructeurskampioenschap te eindigen.

Teambaas Andreas Seidl kan dan ook tevreden terugblikken op het voorbij jaar en hij is ook trots op zijn rijders.

“Het is geweldig om de ‘racecraft’ te zien waarover Carlos beschikt. Ik hou van de agressiviteit die beide rijders tonen,” aldus Seidl volgens ‘Crash.net’.

“Het zijn leuke gasten uit hun wagens, wat geweldig is voor het team. Het helpt ons om een geweldige sfeer binnen het team te creëren en vooruit te pushen.”

“Maar ik hou ervan hoe agressief ze zijn tijdens de start van een race, tijdens de eerste ronde, en ook hoe beslissend ze zijn op het vlak van goede inhaalmanoeuvres doen om een goed resultaat te behalen.”

Seidl loofde vervolgens Carlos Sainz nogmaals voor zijn resultaten tijdens de laatste races van het seizoen, waaronder een podiumplaats in Brazilië.

“Carlos heeft de voorbije races bewezen dat hij de juiste rijder is voor McLaren en voor onze toekomst,” besloot Seidl.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021