“Ik geef mezelf 6 op 10”

Sergio Perez maakt net als heel wat ander rijders en teams tijdens de zomerpauze een balans op. De Mexicaan geeft zichzelf voor de eerste seizoenshelft een zes op tien.
image
McLaren deed tijdens de winter ingrijpende veranderingen aan haar wagen en dat pakte uiteindelijk verkeerd uit. De renstal kende immers een zeer moeilijke start van het seizoen. De laatste races verliepen een stuk beter maar er is nog een lange weg te gaan. Perez hoopt dan ook dat de resultaten tijdens de tweede seizoenshelft beter zullen zijn.

“Ik heb nog maar tien races voor McLaren gereden en we hebben tot nu toe enkele zeer moeilijke races achter de rug. Ik denk dat de komende tien races dan ook een stuk beter zullen verlopen,” aldus Perez. “Indien ik mezelf een cijfer op tien zou moeten geven dan zou dat een zes of zeven zijn want er is samen met het team nog heel wat ruimte voor verbetering.”

“Het is tot nu toe een erg moeilijk en zwaar jaar bij McLaren. Het is eerst en vooral moeilijk om de wagen te leren kennen. Sinds ik de eerste keer in Jerez met de wagen heb gereden is hij volledig veranderd. Ieder raceweekend zetten we nieuwe stappen in de goede richting. Op vrijdag proberen we nieuwe onderdelen en op zaterdag rijden we met een nieuwe wagen. Ik denk dat ik over het algemeen veel beter met het team kan samenwerken dan in het begin,” besluit de Mexicaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}