“Ik heb geen plan B als alternatief voor de Formule 1”

Adrian Sutil wil graag ook volgend seizoen nog in de Formule 1 racen. De Duitser wil dan ook van zijn comeback een succes maken in de hoop een racezitje voor volgend seizoen te kunnen bemachtigen.
image
Sutil staat momenteel elfde in de wk-tussenstand en dit met 23 punten, dat zijn 13 punten minder dan teamgenoot Paul di Resta die momenteel één plaats hoger in de wk-tussenstand staat. In Hongarije reed Sutil zijn honderdste race van het seizoen, al duurde die niet al te lang.

De Duitser maakte na een seizoen afwezigheid zijn comeback in de sport en die comeback moet ook na het huidige seizoen uiteraard nog verder blijven duren. Sutil wil daarom alles op alles zetten om tijdens de tweede seizoenshelft goede resultaten te behalen. Hij wil zo indruk maken en een racezitje voor volgend seizoen bemachtigen.

“Nee, ik heb geen plan B. Mijn eerste en enige plan is een langdurige carrière in de Formule 1,” aldus Sutil. “Indien ik mijn job goed doe dan zullen er mogelijkheden zijn om te blijven in 2014.”

“Om eerlijk te zijn focus ik me enkel en alleen op wat nu en de komende races gebeurt. Er zijn heel wat geruchten die de ronde doen. Volgens mij weet echter niemand wat er allemaal achter de veelbesproken gesloten deuren gebeurt. De Formule 1 is een erg gecompliceerde sport waarbij er met heel wat aspecten rekening dient gehouden te worden alvorens men een beslissing neemt. En soms zijn deze beslissingen erg verrassend.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}