“Ik heb me vergist, de formule 1 is wel interessant en spannend”

Voormalig F1-rijder David Coulthard verklaarde na afloop van de openingsrace in Bahrein dat de sport in 2010 duidelijk meer sensatie diende te bieden aan haar supporters. De Schot deed dan ook een oproep om iets te wijzigen zodat er meer sensatie zou komen. Op die mening lijkt de Schot nu te willen terugkomen.
David Coulthard nam enige tijd geleden geen blad voor de mond. Het verbod op bijtanken en de beperking van het toerental (18.000) waren niet goed voor de sport. De teams bevonden zich met andere woorden allemaal in een gelijkaardige situatie en treintje rijden tot aan de finish zou een regelmatig beeld op onze televisieschermen worden.

Nu ook de GP van Australië en Maleisië achter de rug zijn lijkt de Schot dan plots toch weer wel de nodige sensatie binnen de sport te hebben ontdekt.

“De sport lijkt momenteel onder constant toezicht te verlopen. Bij voetbal beleef je dan ook weer niet elke wedstrijd een klassieker. In Sepang heb ik duidelijk kunnen ondervinden dat de sport in 2010 toch boeiend lijkt te worden. Alles ziet er nu veel beter uit”, zo verklaarde David Coulthard die onlangs ook nog liet weten dat hij dit seizoen in de DTM zal rijden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}