“Ik heb mijn respect voor Lewis Hamilton verloren”

Ooit waren ze goede vrienden, maar van die vriendschap blijft duidelijk maar weinig over. We hebben het over Adrian Sutil en Lewis Hamilton.
image
Sutil en Hamilton waren reeds vrienden van toen ze nog maar net begonnen waren met hun autosportcarrière, maar die vriendschapsband is flink bekoeld sinds het incident in een nachtclub waarvoor Sutil voor een rechtbank moest verschijnen en veroordeeld werd.

Sutil neemt het Hamilton nog steeds kwalijk dat Hamilton niet aanwezig was tijdens het proces. Tijdens een persconferentie in Monaco werd gevraagd naar hun vriendschapsband en dan luidde het als volgt: “Echt goede vrienden kan je tellen op één hand. Het is moeilijk om er te krijgen en je wil er dan ook voor zorgen dat die vriendschapsband goed blijft.”

Na die persconferentie zou Sutil Hamilton niet meer echt gesproken hebben en de Duitser neemt dat Hamilton dan ook kwalijk.

“Om één of andere reden heeft hij mij sindsdien niet meer gecontacteerd,” aldus Sutil tegenover GP Week. “Hij zegt steeds dat hij mijn vriend is maar wenst blijkbaar steeds plots te verdwijnen. Hij veranderde zijn telefoonnummer. Ik zie hem in de paddock en hij zegt dat we eens kunnen samen zitten en erover praten, maar hij komt nooit langs.”

“Voor dat soort van mensen heb ik echt geen respect. Ik respecteer hem als sportman maar privé zit hij niet op hetzelfde niveau als mij en ik wil geen tijd verspillen aan zo’n mensen. Ik ben blij dat ik me gerealiseerd heb wat voor iemand hij is,” zijn de harde woorden van Sutil.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}