"Ik zou een hartaanval gekregen hebben"

Paul Stoddart heeft zicht uitgesproken over de zege van Vettel op Monza. Stoddart was de eigenaar van het vroegere Minardi dat later verkocht werd en verder door het leven ging als Toro Rosso. Minardi wist als beste prestatie vijfde te eindigen met Mark Webber. De zege van Vettel met zijn vroegere team berust niet op toeval zegt Stoddart.

"Het is niet zo dat Vettel in Monza wist te winnen dankzij de regen. BMW wist dit seizoen ook een zege te behalen maar toen vielen de toppers wel uit. Bij Vettel was dat echter niet het geval. Het deed me zeker wat, te zien dat het vroegere Minardi weet te winnen. Moest ik op Monza geweest zijn zou ik een hartaanval gekregen hebben", aldus Stoddart.

Paul Stoddart zou naar verluidt emotioneel hebben gereageerd op de zege van Vettel. Hij heeft het Minardi-team ooit geleid en hoopte toen ooit een zege te behalen. Stoddart weet dat het toenmalige budget van hemzelf niet hetzelfde is als dat van Toro Rosso. Volgens hem zou ook daaraan de zege te danken zijn.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen