“In Spanje begint het F1-seizoen helemaal opnieuw”

Volgens Niki Lauda zullen we komend weekend een nieuwe start van het seizoen ervaren. Voor het raceweekend in Spanje introduceren de meeste teams immers een groot pakket aan updates.

Ferrari en Mercedes zijn tot dusver dit seizoen aan elkaar gewaagd. Grote vraag is echter hoe de krachtsverhoudingen vanaf de GP van Spanje zullen liggen. Ferrari, Mercedes en Red Bull introduceren immers een groot pakket aan updates.

Bij Mercedes zijn ze er van overtuigd dat hun ontwikkelingen er voor zullen zorgen dat ze opnieuw een voorsprong op Ferrari zullen hebben. De voorbije races gaf Mercedes, ondanks de overwinning van Bottas in Rusland, toe dat Ferrari net iets sneller was. Volgens Niki Lauda krijgen we in Barcelona een nieuwe start van het seizoen.

“Het seizoen zal opnieuw starten,” blikt Lauda vooruit naar de eerste Europese F1-race in Spanje. “Wie heeft de betere upgrades? Dat weten we niet, we zullen het zien in Barcelona.”

Mercedes zou met haar updates vooral het gewicht van haar wagen naar beneden willen krijgen, daar waar Ferrari en Red Bull zich vooral focussen op het verbeteren van de aerodynamica.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer