Is HD in de formule 1 nog steeds toekomstmuziek?

Aangezien de Formule 1 de hoogste klasse is uit de motorsport zou je toch maar denken dat men ons ook de hoogste beeldkwaliteit zou bieden. Nog steeds geen High Definition (HD) dus!
Formule 1 CEO Bernie Ecclestone is voorlopig niet van plan om de Formule 1 in High Definition uit te zenden. Enige tijd geleden wilde de zogenaamde televisiezender ‘Sky Italia’ graag dat Ecclestone het toepassen van de moderne beeldkwaliteit toch in overweging nam.

“We zijn niet van plan om hopen geld uit te gaan geven om een televisiezender tevreden te stellen terwijl ze dit bijna als enige wensen. Om onze beelden in High Definition uit te zenden moeten we een fortuin uitgeven”, zo vertelde Ecclestone in het verleden.

Wat 2010 betreft lijkt Bernie Ecclestone toch langzaam te willen toegeven inzake HD. Of hij ook daadwerkelijk de stap zal zetten wordt nog even afwachten. High Definition wil zeggen dat het beeld meer beeldpunten en dus meer detail heeft dan normale televisie.

“Momenteel beginnen meerdere partijen interesse te tonen in het zogenaamde High Definition”, aldus Bernie Ecclestone in 2010.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}