Brawn: “Onze rijders zijn klaar”

Mercedes GP-teambaas Ross Brawn stuurde zopas een persbericht de wereld in waarin hij verklaarde dat zowel Michael Schumacher als Nico Rosberg klaar zijn om aan hun eerste race te beginnen.
De afgelopen testweek op het circuit van Jerez diende bij Mercedes GP grotendeels om haar rijders voor te bereiden. Hetzelfde geldt voor de testdagen in Valencia want toen stapte Schumacher trouwens nog voor het eerst sinds drie seizoenen nog eens in een wagen waarmee hij zelf om de titel zal strijden.

De teams kunnen nu nog deelnemen aan twee officiële tests alvorens het seizoen van start gaat. Beide tests zullen ditmaal bij Mercedes GP gebruikt worden om de laatste eventuele kinderziekten nog uit de MGP W01 te halen.

“We hebben gedurende de voorbije week, op Jerez, de kans gehad om onze wagen op zich en haar banden te observeren. Het is van groot belang dat we het gedrag van deze twee zaken nu al kunnen achterhalen. Alles is positief verlopen en we kunnen dus aan de overige twee tests beginnen werken. We zullen deze tests vooral gaan gebruiken om het vermogen van onze wagen op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Onze rijders zijn er zonder twijfel klaar voor”, zo verklaarde meesterstrateeg Ross Brawn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}