Italiaanse media na Ferrari-blamage op Spa: “Gelukkig zijn er geen fans op Monza”

De Italiaanse media hebben genadeloos hard uitgehaald na de wanprestatie van Ferrari op het circuit van Spa-Francorchamps.


Het gaat van kwaad naar erger bij Ferrari en dat is uiteraard ook de Italiaanse media niet ontgaan. Na een dramatisch slecht raceweekend op het circuit van Spa-Francorchamps, en een GP van België waarin met een dertiende en veertiende plaats geen punten werden behaald, laten ze geen spaander heel van Ferrari.

“Het is maar best dat er op het circuit van Monza nog geen fans mogen komen. Mocht dat wel het geval geweest zijn dan zou de traditionele invasie van de fans na afloop van de race in een demonstratie veranderd zijn,” aldus ‘Gazzetta dello Sport’.

Bij het eveneens Italiaans ‘La Repubblica’ vat men de situatie bij Ferrari als volgt samen: “Traag, armoedig en onbetrouwbaar”.

Bij Ferrari zelf lijkt men ondanks de grote crisis die ze meemaken echter minder overtuigd van de crisissituatie waarin ze verkeren. Ferrari-teambaas Mattia Binotto beweert immers dat Ferrari helemaal niet in een crisis zit maar zich in een zware storm bevindt.Tja, het is maar hoe je het verwoord.

Wat nu al lijkt vast te staan is dat Ferrari op 13 september tijdens de GP van Toscane maar weinig plezier zal beleven aan haar 1000ste F1-race. Uitgerekend in Italië, uitgerekend op haar eigen circuit in Mugello, zal Ferrari de kelk tot op de bodem moeten ledigen …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print