Jaime Alguersuari geeft meer uitleg bij over zijn ‘nachtmerrie-uitspraken’ over Helmut Marko

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Voormalig Toro Rosso-rijder Jaime Alguersuari geeft wat meer uitleg over zijn uitspraken die hij een paar dagen geleden deed over het Red Bull-juniorprogramma en Helmut Marko.  

In een gesprek met het Spaanse ‘El Confidential’ vertelde Alguersuari dat hij nog steeds nachtmerries heeft over zijn tijd in het Red Bull-juniorprogramma en vooral over Helmut Marko. Hij vertelde dat de Oostenrijker hen behandelde als kinderen en dat hij altijd boos was.

De Spanjaard, die nu door het leven gaat als professionele DJ, gaat nu met een Twitter-bericht wat dieper in op die uitspraken.

“Ik wil iets verduidelijken over Helmut Marko. Ik ben erg dankbaar dat ik hem heb ontmoet toen ik 15 was, Helmut was mijn leraar en iemand die me altijd vroeg om te leveren om mezelf voorwaarts en zelfs verder te pushen . Dit is het Junior team systeem en het werkt,” aldus Alguersuari op Twitter.

“Ik heb niet genoeg woorden van dank aan het adres van Red Bull en Helmut Marko omdat zij mij een manier van discipline, toewijding en hard werken hebben getoond die mij helpt andere doelen in mijn leven en in mijn muziek te bereiken en ik weet 100% zeker dat ik niet zou zijn wie ik nu ben zonder bij Red Bull te zijn geweest.”

“Als je op het hoogste niveau meedoet, of het nu gaat om F1, voetbal, rugby of golf, vereist het een extreem veeleisende geest om te zoeken naar steeds betere prestaties. Zelfs als je wint zal Red Bull meer en meer van je vragen,” besluit Alguersuari.

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022