James Allison tekent nieuwe langdurige overeenkomst bij Mercedes: “Dat telefoontje van Toto Wolff heeft me geluk gebracht”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Het Mercedes F1 team heeft in een statement laten weten dat het een nieuwe langdurige overeenkomst met technisch directeur James Allison heeft overeengekomen.

Eerder deze week liet teambaas Toto Wolff verstaan dat hij nog minstens drie jaar bij het Mercedes F1 team blijft en met de contractverlenging van James Allison kiest het merk met de ster duidelijk voor stabiliteit voor de toekomst. Allison is sinds 2017 actief bij Mercedes en lag zo mee aan de basis van vijf constructeurstitels.

“De F1 heeft me veel geluk en plezier gebracht, maar het grootste geluk kwam voort uit het beantwoorden van Toto Wolff zijn telefoontje in 2017,” reageert James Allison op de bekendmaking van zijn contractverlenging. “Het is een enorm privilege om dit avontuur verder te zetten en samen te kunnen werken met enkele briljante collega’s en samen te strijden voor nieuw succes in de strijd voor de wereldtitel.”