“Jammer om speculaties over Ferrari-motor te lezen”

Ferrari-teambaas Mattia Binotto vindt het bijzonder jammer om de diverse speculaties over de vooruitgang van de Ferrari-motor te lezen.


De voorbije weken werd er door concurrenten van Ferrari opgeroepen om de FIA een grondig onderzoek naar de power unit van Ferrari te laten voeren, dit omwille van de serieuze vooruitgang die Ferrari wist te boeken.

Mattia Binotto, de teambaas van Ferrari, vindt het erg jammer en meent dat er met de power unit van Ferrari niets illegaal is gebeurd.

“Eerst en vooral werken de F1-teams bijzonder hard om een competitief voordeel te verkrijgen,” aldus Binotto tegenover ‘Motorsport.com’.

“We hebben enorm hard gewerkt om ons pakket met de power unit te verbeteren, een pakket dat zeker niet het beste was toen de regelgeving in 2014 van kracht werd.”

“Wanneer we ons nu vooraan bevinden dan moeten we daar trots op zijn. We moeten duidelijk zijn, het is jammer om de berichten op het internet en in de kranten te lezen,” waarmee Binotto verwijst naar het vermeende verzoek van de concurrenten om de power unit van Ferrari aan een grondig onderzoek door de FIA te onderwerpen.

“Onze concurrenten hadden in het verleden een voordeel en niemand wees hen met de vinger,” aldus Binotto.

“Wanneer we als Ferrari zijnde een voordeel hebben op het vlak van de power unit dan komt dit alleen door de ongelooflijke inspanningen die we geleverd hebben om de power unit te verbeteren.”

“Het zou eerlijker zijn om zo’n commentaren niet te lezen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022