“Je versloeg Sebastian Vettel in dezelfde wagen”

Mark Webber maakte gisteren zijn opwachting in de laatste aflevering van het twintigste seizoen van de Britse autoshow “Top Gear”.
image
Webber mocht een rondje over het beroemde Top Gear-circuit rijden in de “Reasonably Priced Car”, de Suzuki Liana. De Australiër deed het in 1:43:1, en is daarmee net geen seconde sneller als zijn Red Bull teamgenoot Sebastian Vettel. Webber kwam slechts twee tienden te kort om Lewis Hamilton van de troon te stoten.

Jeremy Clarkson kondigde de tijd van Webber aan met de woorden: “Je hebt Sebastian Vettel verslagen met dezelfde auto!” Een sneer richting Red Bull Racing, maar daar bleef het echter niet bij. Clarkson kon het niet laten om toch even dieper in te gaan op de delicate relatie tussen de twee. Op de vraag of Webber zijn teamgenoot zal missen na zijn pensioen antwoordde de Australiër kort: “Niet echt, denk ik.”

Clarkson ging zelfs nog een stapje verder door te vragen of het nog nooit in Webber’s gedachten was opgekomen om zijn teamgenoot een klap in het gezicht te verkopen. “Mijn vader heeft me altijd geleerd dat je geen jongetjes mag slaan.” klonk de repliek van Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}