Jenson Button vol vertrouwen over Honda

De Britse rijder Jenson Button heeft laten weten dat hij enkel goede verwachtingen heeft voor de Grote Prijs van Spanje, de vierde ronde van het wereldkampioenschap. Button kon slechts in één van de drie eerste races de finish bereiken in 2008 en is nu vol lof over zijn Honda in Spanje komende week.

Volgens Jenson Button zelf zouden de afgelopen drie races hebben bijgedragen aan de gedrevenheid van de Japanse renstal en zal er zeker en vast ook nuttige informatie zijn opgedoken in de mindere momenten van dit seizoen. Verder verwijst de Brit naar het te weinig kunnen testen van de nieuwe upgrades. Toch ziet het er goed uit.

"Het circuit van Barcelona is me erg bekend en we zullen er alle tijd nodig hebben voor het afstellen van de set-up. We hopen er erg op om weer competitief te zijn en ons te kwalificeren binnen de top tien. Dan is er ditmaal de mogelijkheid een sterke race te beleven", aldus Jenson Button.

Ondertussen liet ook Rubens Barrichello weten dat hij en meesterstrateeg Ross Brawn erg onder de indruk zijn van de verbeteringen en de laatste upgrades. Het aerodynamische pakket zou een enorme stap voorwaarts voor het team betekenen.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023