Jeremy Clarkson lacht met enorme geldboete Bernie Ecclestone: “Die arme man moet nu zijn laatste 2 miljard gebruiken”

Fabiana Ecclestone - Instagram
Fabiana Ecclestone - Instagram

Vorige week raakte bekend dat Bernie Ecclestone een financieel zware schikking heeft getroffen om verdere vervolging en een celstraf te vermijden. Voormalig Top gear-presentator Jeremy Clarkson denkt er het zijne van en moet daar eens goed mee lachen.

Het was in zijn column voor de Britse krant ‘The Sun’ dat Clarkson de voormalig F1-baas in het vizier nam. De ondertussen 92-jarige Ecclestone zag de kans op een verblijf in de cel niet echt zitten en kocht dan ook een rechtszaak voor belastingontduiking af door een schikking te treffen.

Die schikking kostte Bernie Ecclestone een aanzienlijk bedrag van zijn vergaard fortuin (Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone pleit schuldig aan fiscale fraude: schikking van 755 miljoen euro). Jeremy Clarkson moet eens goed lachen met de schikking die Bernie Ecclestone op zijn 92-jarige leeftijd trof. Clarkson vraagt zich af of Ecclestone op die leeftijd ondanks het moeten afstaan van een gigantisch bedrag er veel van zal voelen.

“Heb je een slechte dag? Nou, het had erger gekund. Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone heeft zojuist een boete van honderden miljoenen ontvangen voor onregelmatigheden in zijn belastingaangifte. Het is vrijwel zeker de grootste geldboete die ooit is uitgedeeld aan een persoon. Het resultaat ervan is dat die arme man nu zijn laatste twee miljard pond moet aanspreken.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023