“Jerome D’Ambrosio die weg moet bij Virgin? Allemaal leugens !”

De voorbije dagen doken er opnieuw heel wat geruchten op rondom Jerome D’Ambrosio maar bij Virgin doet men de geruchten af als leugens.
image

Zo liet Eric Boullier, die ook in het management van D’Ambrosio zit, weten dat de Fransman Grosjean een tweede kans verdient in de Formule 1. Meteen waren er geruchten dat D’Ambrosio tijdens de laatste vier races van het seizoen vervangen zou worden door Grosjean. Daarnaast werd er ook geopperd dat D’Ambrosio voor volgend seizoen op zoek moest naar een ander team omdat er bij Virgin sowieso geen plaats zou zijn voor hem. Dat stond in schril contrast met de pas aangekondigde contractverlenging van Timo Glock bij Virgin.

Graem Lowdown van Virgin ontkent de verschillende geruchten ondertussen met klem en doet ze af als leugens die doelbewust gelanceerd worden.

“Ga weg, dit zijn domme geruchten. Als je me vraagt om te gokken, dan zou ik er mijn geld op zetten dat Jerome ook volgend jaar voor ons rijdt,” antwoord Lowdown op de vraag van Het Laatste Nieuws of Grosjean straks onze landgenoot vervangt.

Volgens Lowdown presteert D’Ambrosio ook boven alle verwachtingen. Voor de neutrale fan lijkt dat misschien niet het geval aangezien D’Ambrosio de voorbije races zijn teamgenoot niet echt kon verslaan maar daaruit kan je volgens Graem Lowdown niet altijd afleiden dat een rijder slecht bezig is.

“Er is wat de mensen zien en er is wat niemand ziet,” gaat Lowdown verder tegenover Het Laatste Nieuws. “Het grote publiek en jullie journalisten zien het niet als we Jerome de piste op sturen met een speciale afstelling om eens iets anders te proberen en dat hij daardoor misschien trager is dan Glock. Jullie zien alleen de naakte cijfers, de tijden die hij draait, maar kennen de achtergrond niet. Wij kennen de achtergrond wel, en daarom kan ik zeggen dat we zeer, zéér tevreden zijn over Jerome. Hij doet het zo goed dat we hem graag zouden houden.”

En wat denkt Jerome er zelf van? Wel zoals bij de vorige geruchten concentreert hij zich op wat hij moet doen op de baan. Hij laat het zoveelste gerucht dus gewoon overwaaien, net zoals dat ook gebeurde met de voorgaande geruchten …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print