Juridisch team Felipe Massa gaat akkoord met extra uitstel deadline voor de FIA en F1: “Ze zullen tot dezelfde conclusie komen”

Ferrari
Ferrari

Het juridisch team van Felipe Massa heeft de FIA en de F1 extra tijd gegeven om te antwoorden op een brief die ze aan hen gericht hebben met betrekking tot de gebeurtenissen tijdens de GP van Singapore in 2008 en het mislopen van de wereldtitel.

Volgens de advocaten van Felipe Massa heeft de Braziliaan door het mislopen van de wereldtitel in 2008 aanzienlijke financiële verliezen opgelopen die volgens hen in de tientallen miljoenen euro’s oplopen, dit alles was een gevolg van de gebeurtenissen tijdens de GP van Singapore in 2008.

De deadline om te antwoorden op het verzoekschrift van het juridisch team van Felipe Massa was al eens verschoven naar 12 oktober maar nu is er een nieuw akkoord om die deadline bijkomend te verschuiven naar 15 november. De FIA en de F1 willen zelf bijkomende onderzoeken doen.

“De FIA en de FOM voeren zelf een intern onderzoek en hebben een laatste uitstel van de deadline gevraagd en dit van 12 oktober naar 15 november,” aldus Bernardo Viana, een advocaat van Felipe Massa.

“We zijn akkoord gegaan met dit ultiem uitstel omdat, wanneer de nieuwe leiding in goed vertrouwen de dingen bekijkt, ze zeker tot dezelfde conclusie zullen komen als wij en veel mensen in de wereld.”

“We willen graag het standpunt van de nieuwe leiders van de Formule 1 over dit recent onthuld schandaal weten en het onrecht dat Felipe Massa is aangedaan.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023