Kangaroo TV: Beleef de F1 als nooit tevoren! – Gratis aanbieding!

PERSBERICHT

Ga jij naar de 2008 Formule 1 ING Grand Prix van België? Let dan nu op! Het Spa Grand Prix Team en Kangaroo TV Europe hebben een fantastische aanbieding voor Formule 1-fans. Op vrijdag kan jij namelijk gratis gebruikmaken van de innovatieve Kangaroo TV mini portable tv!

Spa, België (Donderdag, 28 augustus 2008) – Formule 1-fans die de 2008 Formule 1 ING Grand Prix van België bijwonen hebben de mogelijkheid om vrijdag gratis gebruik te maken van Kangaroo TV. Deze state-of-the-art mini portable tv voorziet fans van live video, audio en data tijdens de races waardoor hun ervaringen langs de baan extra cachet krijgen. Daarom heeft het Spa Grand Prix Team met Kangaroo TV samengewerkt aan de ontwikkeling van deze actie. Deze gezamenlijke promotiestunt start vandaag! Fans, die naar Spa-Francorchamps gaan, kunnen zich registreren op de website van Kangaroo TV.

Alain Charett, Vice-President Business Development en General Manager Kangaroo TV Europe:

“We krijgen unaniem positieve reacties van toeschouwers, die het verschil dat Kangaroo TV maakt tijdens een Formule 1-weekend waarderen. We zijn blij om samen te werken met Spa-Francorchamps, de organisator van de 2008 Formule 1 ING Grand Prix van België, om toeschouwers de kans te geven ons apparaat op vrijdag gratis te gebruiken. We hebben er vertrouwen in dat ze nooit meer een Formule 1-race zonder Kangaroo TV willen kijken.”

Andre Maes, General Manager, Spa Grand Prix, “Het Spa Grand Prix Team wil er zeker van zijn dat alle toeschouwers een fantastische tijd hebben en volledig van de Belgische GP kunnen genieten. We omarmen moderne technologieën zoals de Kangaroo TV om onze historische race te verrijken en de Formule 1 actie dichter bij de mensen te brengen. We moedigen alle race-fans aan om de Kangaroo TV uit te proberen en zo alle beelden, standen en het commentaar te ontvangen waar ze zich ook bevinden langs het circuit.”

De lichte, eenvoudig te gebruiken Kangaroo TV mini portable tv maakt het mogelijk voor gebruikers te kiezen uit diverse live streams die aansluiten bij hun interesse. Om de toeschouwers van dienst te willen zijn biedt Kangaroo TV racecommentaar aan van regionale en nationale media partners RTBF België TV, de VRT Vlaamse radio en RTL Nederland.

Ga naar www.kangaroo.tv/f1/ktvfridays om gratis jouw Kangaroo TV te bestellen.

Indien jij als F1journaal-bezoeker gebruik maakt van deze aanbieding, dan

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer