Kevin Magnussen: “Enkel als Mercedes het vraagt keer ik terug naar de Formule 1”

Haas F1-teambaas Guenther Steiner liet onlangs verstaan dat hij maar al te graag Romain Grosjean of Kevin Magnussen zou laten rijden indien hij een invaller nodig heeft. Magnussen zelf staat daar echter niet voor te springen.


“Gunther is een goede vriend, net zoals veel andere mensen in het Haas F1 team, maar interesse om terug te racen, zelfs al is het maar voor één race, is er niet,” aldus Magnussen.

“Ik wil me volledig kunnen focussen op waarmee ik bezig ben en ik mis het winnen. Ik heb zeven jaar in de Formule 1 geracet, dus één race meer is nu ook niet zo interessant.”

Volgens Magnussen is de kans zeer klein dat hij nog terugkeert naar de Formule 1, hij zou maar voor één team een uitzondering maken.

“Als Mercedes me zou vragen om voor hen te rijden, dan denk ik dat iedereen dat ernstig zou overwegen,” vertelt Magnussen.

“Ik heb de Formule 1 een kans gegeven, ik heb volgens mij mijn best gedaan om succesvol te zijn. Ik heb nu het gevoel dat ik klaar ben om ergens anders opnieuw overwinningen te boeken.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022