Kevin Magnussen: “Wat anderen over mij zeggen of schrijven interesseert me niet”

Kevin Magnussen staat gekend als een rijder die niet verlegen is voor een straffe uitspraak. De Deen is vaak betrokken bij incidenten en daarvoor krijgt hij dan ook vaak kritiek. Magnussen meent echter dat wat anderen over hem zeggen of schrijven totaal irrelevant is.


“Het maakt me niet uit wat de andere rijders over mij denken,” aldus Kevin Magnussen tegenover ‘ESPN’. “Ze kunnen zeggen wat ze willen.”

“Ik focus me op het team en probeer alle media stuff af te blokken. Het is allemaal irrelevant en oncontroleerbaar.”

Volgens Magnussen worden er na interviews vaak verschillende verhalen verzonnen, gewoon omdat er een bepaalde uitspraak wordt gedaan.

“Er is nooit één verhaal na een interview, er zijn er altijd meerdere. Over het algemeen wil ik me daarbuiten houden.”

Op sociale media krijgt Magnussen het soms zwaar te verduren maar ook aan die kritiek ontsnapt Magnussen naar eigen zeggen.

“Ik kijk niet naar de sociale media. Ik heb mensen die daarvoor naar mij kijken. Wanneer ik iets wil posten dat stuur ik het naar hen zodat ik zelf niet naar al de apps moet kijken.”

“Ik kijk niet naar websites, wat ze allemaal schrijven enzovoort. Het is een onnodige afleiding want je kan er niets aan veranderen.”

“Het is iets aan onze job dat erg irrelevant is voor mij want het kan echt frustrerend zijn wanneer dat je mentaal beïnvloedt,” besluit Magnussen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print