Kies jij voor formule 1 of voetbal?

De sportfanaat wordt vandaag de dag overstelpt. Wat geniet jouw voorkeur? Formule 1 of voetbal? Bij Bwin moet je niet kiezen tussen Formule 1 en voetbal, je gaat gewoon voor beiden. Daarnaast biedt de Zolder Superleague Formula het beste van beide werelden en jij kan erbij zijn in Zolder!
De bookmakers beleven drukke tijden. Vandaag vindt de GP van Canada plaats en daarbij behaalde Hamilton de pole, maar betekent dat ook dat de Brit en McLaren volgens de bookmakers de favoriet zijn voor de zege?

Ja en nee, want volgens Bwin maakt Red Bull bijna minstens even veel kans op de zege als McLaren. Afwachten wat het uiteindelijk wordt, maar wat denk jij als F1-fan? Jijzelf moet het toch veel beter wetend an de bookmakers? Als je daarvan overtuigd bent, waag dan je kans bij Bwin. Zelfs live wedden tijdens de wedstrijden is mogelijk!

Ondertussen doet ook koning voetbal zijn intrede. De start van het WK voetbal is afgelopen vrijdag gegeven en vanavond en morgen staan er meteen al enkele toppers op het programma. Vanavond staat Duitsland na afloop van de Formule 1 tegenover Australië. En ook morgen staan er toppers aan de aftrap met ondermeer Nederland en Italië die zich moeten bewijzen. Volgens de Bwin is Spanje favoriet voor de titel, nipt voor Brazilië. Ben jij het daarmee eens?

Voor wie geen keuze kan maken tussen de Formule 1 en het voetbal is er de Zolder Superleaugue Formula. Voetbalteams zoals Anderlecht, Liverpool, PSV Eindhoven, AC Milan, … nemen het daarbij tegen elkaar op tegen snelheden tot dik voorbij de 300km/h. Op 17 en 18 juli kan jij erbij zijn en dat tegen veel democratische prijzen dan in de Formule 1. Wees er snel bij, want vroeg je tickets bestellen geeft jou een voordeel!

Klik hier en bestel jouw tickets voor de Zolder Superleaugue Formula !

Incasseer alvast ook jouw bonus die tot 50 euro kan bedragen en beleef de Formule 1 en het WK voetbal als nooit te voren. Klik hieronder op onderstaande banner, registreer je bij Bwin en jouw eerste storting wordt verdubbeld (max. 50 euro bonus).


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}