Kimi beschikt over het team van Schumacher

Ferrari teambaas Jean Todt heeft vandaag bevestigd dat Kimi Raikkonnen volgend jaar zal bijgestaan worden door de zelfde monteurs als Schumacher.

"KimiÂ’s monteurs zijn dezelfde als die van Schumacher vorig jaar, er wordt niemand vervangen." zei Todt bij de launch van de F2007. "Wat betreft de competitiviteit van de wagen, zien we tijdens de simulaties op alle vlak een vooruitgang. Dit moet nog wel op het circuit bevestigd worden, want het enige dat telt is de tijden die we kunnen neerzetten."

"Het grote verschil ten opzichte van vorig jaar zijn de banden, want deze zijn voor iedereen nieuw." voegde hij daaraan toe. "We denken niet dat we in het voordeel zijn. We zien nu ook al een verschil van 2 tot 3 seconden, vergeleken met vorig jaar. Vorig jaar waren we competitief maar niet betrouwbaar genoeg, daar moeten we dit jaar aan werken zodat we terug op het niveau van 2000-2004 komen."

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print