Koop jij een stukje van de F1-finishvlag?

Is het altijd al jouw droom geweest om een stukje van een F1-finishvlag te bezitten? Wel, dan heeft de Formule 1 iets nieuw voor jou in petto.

Sommigen zullen het misschien weten maar op een finishvlag staan maar liefst 80 vakjes in wit en zwart. De Formule 1 gaat die vakjes nu verkopen om geld op te halen voor goede doelen.

In ruil voor iets minder dan 225 euro kunnen 56 fans een vakje van de finishvlag kopen en hun naam op de vlag laten drukken. De overige 24 vakjes worden aan de promotor van de desbetreffende race toegewezen die de vakjes kan uitdelen aan eigen fans of gasten van de race.

Na afloop van iedere race zal de finishvlag opgedeeld worden in de 80 vakjes. Iedere koper zal zijn of haar vakje met naam erop toegestuurd krijgen. Het vakje wordt mooi ingelijst met een foto van de finishvlag en een certificaat van echtheid.

Fans zullen voorafgaand aan iedere race een stukje van de finishvlag kunnen kopen via de website van F1 Authentics. De finishvlag van de eerste F1-race, de GP van Oostenrijk, is reeds uitverkocht. Vanaf 6 juli worden de stukjes van de finishvlag van de tweede race op de Red Bull Ring verkocht.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto’s: F1 Authentics

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023