Williams claimt 100 miljoen dollar maar Rokit op weg naar Mercedes?

Volgens ‘Racefans’ zou voormalig Williams-sponsor Rokit op weg zijn om sponsor van het Mercedes F1 team te worden. Williams claimt echter nog zo’n 100 miljoen dollar van Rokit.


Enige tijd geleden kondigde Williams enigszins verrassend aan dat het de samenwerking met hoofdsponsor Rokit stopzette en op zoek ging naar een nieuwe investeerder voor het team. Het ziet er echter naar uit dat we Rokit niet uit de Formule 1 zullen zien verdwijnen.

Volgens bronnen van ‘Racefans” zou Rokit immers sponsor van het Mercedes F1 team worden, iets dat bij Williams op ongeloof wordt onthaald.

“We zijn absoluut geschokt dat een team met wie we al lange tijd zo’n goede samenwerking hebben een overeenkomst zou sluiten met een sponsor waarvan men weet wat er is gebeurd,” aldus een bron binnen Williams tegenover ‘Racefans’.

Williams op zijn beurt zou stappen willen ondernemen tegen Rokit want de waarde van de sponsordeal met Rokit had een waarde van zo’n 25 miljoen dollar per jaar. Wetende dat de sponsordeal tot en met 2023 liep gaat het dus over 100 miljoen dollar.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}