Koopt Petrov zich in bij Renault?

Enkele dagen geleden wisten we jullie nog te vertellen dat Vitaly Petrov had ingezien dat debuteren in de F1 om heel veel centen vraagt en dat 15 miljoen euro dus zou klaarliggen. Plots heeft Renault wel interesse!
Dat de Franse renstal Renault het hoofd moeilijk boven water kan houden hoeven we jullie niet meer duidelijk te maken aangezien heel het seizoen 2009 zowat in haar nadeel speelde. Grote insiders als Flavio Briatore en Pat Symonds verlieten de renstal noodgedwongen waardoor Bob Bell in een zeer moeilijke situatie kwam te staan.

In 2010 zal Renault blijven deelnemen dankzij een Luxemburgse investeerder en een financiële toegeving van ondermeer Robert Kubica die er eerste rijder zal zijn. Nu ook het jonge talent Petrov met centen heeft staan zwaaien zou hij wel eens de teamgenoot van Kubica kunnen worden.

“Mensen zeggen nu al dat we Petrov enkel willen aantrekken omdat hij geld kan investeren in onze renstal. Wij kijken in eerste instantie naar zijn talent en naar zijn land van afkomst, in dit geval Rusland. Petrov is trouwens niet de rijkste rijder waarmee we momenteel onderhandelen”, zo klonk het bij Renault.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023