Whitmarsh riskeert hetzelfde als Ron Dennis

McLaren-teambaas Martin Whitmarsh is van mening dat zijn rijdersduo in 2010 zeer sterk voor de dag zal komen. Ron Dennis had in 2007 ook al zo’n voorgevoel!
Je zou de grootste kemphanen maar in je team willen en ze samen in dezelfde wagen om de titel laten strijden. Ron Dennis plaatste in 2007 tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso naast Lewis Hamilton die toen nog geen enkele titel op zak had. Het werd een helse interne strijd waarbij Alonso het al in hetzelfde seizoen voor bekeken hield.

In 2010 stapt Martin Whitmarsh zowat in de voetsporen van Ron Dennis want ditmaal plaatst hij wereldkampioen Jenson Button naast Hamilton. Of ook deze strategie in 2010 succes zal opleveren wordt nog even afwachten maar in 2007 draaide het alvast op een vervelende situatie uit. U let in 2010 dus best op het kamp van McLaren want daar op zich zou al eens sensatie kunnen ontstaan.

“McLaren is een team met heel veel ervaring binnen de sport en dat zal er zeker voor gaan zorgen dat onze rijders goed kunnen presteren. De competitie zal in 2010 zeer hoog liggen en bovendien zitten we nog steeds met de beperking tot testen. Ons rijdersduo op zich is een slimme keuze want ze zullen elkaar de nodige druk gaan opleggen. Het belangrijkste is dat we een wagen bouwen die aan de top kan meedraaien”, aldus Martin Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023