Krijgen we dankzij Heineken een F1-race in Vietnam?

Krijgen we binnenkort een F1-race in Vietnam? Als het van Heineken afhangt alvast wel.

De biergigant die in juni een overeenkomst als ‘globale’ bierpartner van de Formule 1 aankondigde liet tijdens een interview met de officiële F1-website verstaan dat een F1-race in Vietnam op het verlanglijstje staat.

“Vietnam,” was dan ook het antwoord op de vraag waar Gianluca di Tondo van Heineken graag een F1-race zou willen zien. “We zijn via een lokale partner erg sterk vertegenwoordigd in Vietnam. We hadden bovendien gasten in Monza en die waren zeer enthousiast. Waarom dan ook geen F1-race in Ho Chi Minh City?”

Volgens Di Tondo is Azië sowieso een erg interessante regio voor Heineken.

“Heineken is erg sterk in Europa, we zijn dan ook in Europa ‘geboren’ en we zijn een Europees merk. Azië de de Pacific zijn dan ook de toekomst. Het is een belangrijke strategische regio voor ons en het is dan ook fantastisch dat er zeven races plaatsvinden. In Azië is de passie voor de Formule 1 bijzonder groot en dat is ook duidelijk te zien.”

Di Tondo liet ook verstaan dat het via allerlei acties de Formule 1 dichter bij de fans wil brengen. Het wil dat vooral via de sociale media doen.

“De kloof tussen de paddock, de Paddock Club en de rest is enorm groot. Wij denken dat we als biermerk, en als sponsor van de F1, bruggen moeten bouwen tussen deze verschillende werelden. Dat willen we onder meer doen via de social media.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022