Kubica: “Dit is een nieuwe stap richting een volwaardige F1-comeback”

Robert Kubica mag dan wel naast het racezitje bij Williams gegrepen hebben, toch is de Pool erg enthousiast over zijn aanstelling als reserve- en ontwikkelingsrijder.

“Ik ben extreem blij dat ik reserve- en ontwikkelingsrijder bij Williams wordt,” zei Kubica in een reactie. “Ik voel me op fysiek vlak op mijn beste niveau ooit maar het heeft veel inspanningen en werk gevraagd om te geraken waar ik me nu bevind. Ik wil Williams dan ook bedanken voor de kansen die ze me tot nu toe gegeven hebben en voor het vertrouwen dat ze in mij hebben door mij aan te stellen.”

Kubica kijkt er naar uit om samen te werken met Williams en het team bij te staan bij de ontwikkeling van de nieuwe F1-bolide doorheen het nieuwe F1-seizoen.

“Ik heb er van genoten om de voorbije maanden terug in de F1-paddock te zijn en ik kijk er nu naar uit om samen te werken met het technisch team van Williams, zowel in de fabriek als op het circuit. Ik wil hen mee vooruit helpen bij de ontwikkeling van de FW41 en mee het verschil maken tijdens het seizoen 2018.”

“Ik heb met zowel de FW36 als de FW40 gereden en ik kijk er naar uit hoe de FW41 zich daartoe zal verhouden en om samen met het team alles uit de nieuwe wagen te halen dat erin zit.”

“Mijn ultieme doel is om opnieuw in de F1 te racen en dit is opnieuw een belangrijke stap in die richting. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan,” besloot Kubica.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023