“Nieuwe F1-bolide van Ferrari is waardeloos of een echt beest!”

Ferrari-baas Sergio Marchionne wil dat Ferrari komend seizoen eindelijk opnieuw F1-kampioen wordt. De Scuderia hebben naar eigen zeggen alles in het werk gesteld om een zeer sterke wagen te bouwen, al valt uiteraard nog af te wachten of dat ook daadwerkelijk het geval is.

Ferrari is voorlopig het enige F1-team dat de datum heeft bekendgemaakt waarop haar nieuwe wagen wordt voorgesteld. Op 22 februari gaat het doek van de opvolger van de Ferrari SF70H, de bolide waarmee Ferrari het voorbije seizoen vicekampioen werd.

Marchionne bracht onlangs een bezoek aan de fabriek van Ferrari en na dat bezoek had hij een opmerkelijke mening over de stand van zaken bij Ferrari.

“Ik was enkele dagen geleden in Maranello en ik vond dat de jongens van de ontwerpafdeling iets te ontspannen waren. Ik kan alleen maar besluiten dat onze wagen ofwel waardeloos gaat zijn, of een echt beest zal zijn!” aldus de Ferrari-baas.

“We hebben alles in het werk gesteld om een supersterke wagen te hebben. Jullie zullen moeten wachten tot op 22 februari, wanneer we hem presenteren,” vertelde Marchionne vervolgens tegenover het Italiaanse ‘Gazetta dello Sport’.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023