Kubica: "Heidfeld mag blijven maar ook vertrekken"

Robert Kubica is van mening dat zijn teamgenoot Nick Heidfeld een zeer bekwaam rijder is. De Poolse rijder beweert dat hijzelf zelden iemand is tegengekomen met dezelfde snelheid en volhardheid als Heidfeld. Als het in de handen van Kubica zou liggen mag de Duitser zeker blijven bij de Duitse renstal BMW.

"Mensen vergeten wat Nick in het verleden heeft laten zien met een wagen. Men ziet altijd wat men wil zien en dat speelt nu in het nadeel van mijn teamgenoot. Nick is een zeer goed rijder en dat heeft hij ook al bewezen. Van mij mag hij blijven maar ik heb er ook geen enkel probleem mee moest het niet zo zijn", aldus Kubica.

De teambaas van BMW was na de race in Valencia wel erg duidelijk want hij wil beide wagens in de punten en niet enkel die van Kubica. Heidfeld zelf lijkt er niet echt wakker van te liggen. Volgens de Duitse rijder legt hij zichzelf al meer dan genoeg druk op.

"Als één van de wagens op het podium eindigt heeft er niemand iets te zeggen. Over mijn toekomst lig ik zeker niet wakker want ik leg mezelf genoeg druk op. Ik heb op Valencia inderdaad geen punten kunnen scoren maar ik doe wat ik moet doen", zo verteld Nick Heidfeld.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer