Kubica: “Ik heb veel geluk gehad”

Na zijn verschillende operaties is Kubica aan de beterhand. Dat het veel slechter had kunnen aflopen, dat beseft Kubica maar al te goed.
“Ik weet dat ik momenteel niet in een uitstekende conditie verkeer. Maar ik weet ook dat het veel slechter had kunnen aflopen,” aldus Kubica tegenover Autosport. “Momenteel sta ik voor een zeer lange revalidatie maar ik maak mij geen zorgen.”

Kubica is begonnen aan zijn revalidatie nadat hij diverse operaties succesvol heeft doorstaan. In het begin zag het er zeer slecht uit voor de Pool, maar uiteindelijk is alles dus toch goed gekomen.

Het is alleen nog afwachten of de Pool zijn revalidatie succesvol verloopt en of hij ooit nog in de Formule 1 zal kunnen racen, want dat staat nog steeds niet vast.

“We zijn nog erg ver verwijderd daarvan, we hebben nog een hele weg af te leggen,” zegt Antonio Massone van het Santa-Corona ziekenhuis tegenover La Stampa.

Kubica beseft echter dat dit enkele dagen geleden nog het minste van zijn zorgen was en dat alles veel slechter had kunnen aflopen. Voor hetzelfde geld had hij het leven gelaten in de crash, of moest zijn hand daadwerkelijk geamputeerd worden. Zo ver is het gelukkig niet gekomem.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print