Laatste uren: neem deel aan het Formule 1 Jaarspel 2020: Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

Haast je, je hebt nog maar enkel uren de tijd om deel te nemen aan het Formule 1 Jaarspel 2020. Naast het Jaarspel is er ook het GP van Oostenrijk spel.

Zonder grote reglementswijzigingen voor 2020 belooft het een zeer spannend Formule 1-seizoen te worden. Uiteraard is Lewis Hamilton met zijn Mercedes de grote favoriet, maar Red Bull kan met Max Verstappen een serieuze bedreiging gaan vormen. Genoeg ingrediënten voor de Formule 1-fan om er eens goed voor te gaan zitten.

En dat wordt nog spannender met een eigen Fantasy-team. Zweeler heeft de Fantasy Formula 1 2020 met 7.000 euro aan prijzen en een hoofdprijs van 1.000 euro! Kies zes coureurs en drie teams binnen het budget en leun de rest van het jaar achterover. Bij Zweeler zijn er geen wissels of voorspellingen per Grand Prix. 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en F1 teams kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de constructeurs voor bonuspunten. De deelnemer die na de laatste Grand Prix bovenaan staat, wint het spel en minimaal 1.000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke race een Grand Prix spel. Het Grand Prix van Oostenrijk Spel heeft minimaal 400 Euro aan prijzen!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print