Lance Stroll: “Topteams moeten mij niet bellen, ik blijf bij Aston Martin”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Tijdens de presentatie van de nieuwe Aston Martin F1-bolide heeft Lance Stroll laten verstaan dat hij zijn toekomst bij Aston Martin ziet en dat een eventueel aanbod van een topteam hem niet kan verleiden om bij Aston Martin weg te gaan.

Niet geheel verrassend zegt Stroll dat hij zijn toekomst bij Aston Martin ziet en dat hij er van overtuigd is dat dit team hem de beste kansen op succes kan geven. Aston Martin wordt immers mee geleid door zijn vader Lawrence Stroll.

“Nee, ik geloof in dit project,” antwoordt Stroll wanneer hem wordt gevraagd of een aanbod van Red Bull of Ferrari hem zou kunnen verleiden om Aston Martin te verlaten.”

“De nieuwe fabriek is op komst. Er zijn heel wat mensen die aan boord komen, ik vind het dan ook geweldig om hier te zijn.”

Lance Stroll dank zijn F1-debuut aan de miljoenen van zijn vader maar na zijn F1-debuut bij Williams ging hij aan de slag bij de renstal die door zijn vader wordt geleid. Na de omvorming van Racing Point naar Aston Martin vorig jaar werd de verbondenheid van vader Lawrence Stroll met het team alleen maar groter.

Stroll kende de voorbije twee jaar twee moeilijkere seizoenen maar de Canadees bewees wel al meermaals over de nodige portie talent te beschikken. Nu nog hopen dat Aston Martin dit jaar een erg goede F1-bolide heeft gebouwd waarmee ze opnieuw meer naar voor op de startgrid geraken.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print