Lando Norris dankbaar voor compliment dat Lewis Hamilton hem tijdens de race gaf: “Het is cool!”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Sinds zijn debuut in de Formule 1 wordt Lando Norris beschouwd als één van de opkomende talenten in de sport. De jonge Brit reed zondag een ijzersterke race op de Red Bull Ring en kreeg zelfs een complimentje van Lewis Hamilton tijdens de race.

Toen Hamilton erin slaagde om Norris in te halen zei de zevenvoudig wereldkampioen het volgende over de boordradio: “Wat een geweldige rijder”. Het gebeurt niet vaak dat Hamilton tijdens een race met complimentjes strooit en ook Norris zelf apprecieerde de woorden van zijn landgenoot.

“Het is cool,” vertelde Norris na afloop tegenover ‘Sky F1′. “Om zo’n respect te krijgen, dat hij dit zegt, dat betekent erg veel voor mij.”

“Ik weet niet of hij dat zei omdat hij toegaf dat ze niet tegen ons zouden race, of omdat hij een probleem had ofzo.”

“Misschien als we direct en hard tegen elkaar aan het strijden waren geweest, dat hij het dan niet had gezegd, ik weet het niet. Maar zo’n woorden apprecieer ik ten zeerste.”

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Hongarije: wk-stand

Door zijn derde plaats tijdens de GP van Hongarije grijpt Lewis Hamilton de leiding in het kampioenschap. Max Verstappen kijkt nu aan tegen een achterstand van zes punten

Lees verder »