Lando Norris haalt met opmerkelijke kledinglijn uit naar criticasters

Lando Norris
Lando Norris

Na 110 races en 15 podiumplaatsen is Lando Norris er eindelijk in geslaagd zijn eerste F1-overwinning te behalen. In Miami zegevierde hij voor Max Verstappen en daar kwamen heel wat emoties bij kijken. De voorbije jaren kreeg Lando Norris immers heel wat te verduren omdat hij er maar niet in slaagde om een race te winnen maar nu haalt Norris met een speciale kledinglijn uit naar zijn criticasters.

Online werd Lando Norris immers het mikpunt van spot door zogenaamde ’trollen’ die met de quote ‘Lando No Wins’ uithaalden naar hem en het feit dat hij al zoveel podiumplaatsen had behaald maar nog steeds geen F1-overwinning. Na het behalen van zijn eerste F1-overwinning haalt Lando Norris met een speciale kledinglijn uit naar zijn criticasters.

Met speciale merchandise viert Lando Norris immers zijn eerste overwinning in de Formule 1. Fans kunnen een hoodie en twee t-shirts kopen uit de ‘We Dit It-collectie’. Op de t-shirts staat telkens een foto van Lando Norris met zijn trofee voor de overwinning tijdens de GP van Miami. Daarnaast is er de uithaal naar zijn haters en trollen door ‘Lando No Wins’ te gebruiken maar met de ‘No’ doorstreept.